Bouw mee op Birckhoeve

Hier lees je meer over de afmetingen van de kluswoningen, de bouwregels en de prijzen. We zijn benieuwd waar jij voor gaat. En hoe jij hier wil wonen. Hoe deel je de oude stal in? Of knap je liever de oude boerderijwoning op tot moderne woning? 

 


Kluskavel 17A - VERKOCHT

Birkhoven 17a

Oppervlakte woning: 128 m2

Oppervlakte tuin: 223 m2

 

Deze oude stal is nog helemaal authentiek met boerendetails zoals de half ronde schuurraampjes en de houten pilaren waarboven een grote hoge hooizolder schuilt met houten balken. Wat je hiervan kan maken is helemaal aan jou! Er is een kavelpaspoort waar je in leest waar je je aan moet houden met de indeling en afwerking van de voor- en achterkant van de gevel. Binnen is het speelveld enorm! Benut je de hoogte van de woning en de authentieke details? Maak je er een ruimtelijke loftwoning van, met veel licht en doorkijk? Of deel je de bovenverdieping op in meerdere slaapkamers om met het hele gezin een tof onderkomen aan de rand van het groen en de stad te realiseren? Kluskavel 17B - VERKOCHT

Birkhoven 17b

Oppervlakte woning: 130 m2

Oppervlakte tuin: 151 m2

 

Deze kluswoning ligt op de hoek van het erf waar het zonnetje heerlijk op schijnt. De stal is nog helemaal authentiek met boerendetails zoals de half ronde schuurraampjes en de houten pilaren waarboven een grote hoge hooizolder schuilt met houten balken. Wat je hiervan kan maken is helemaal aan jou! Er is een kavelpaspoort waar je in leest waar je je aan moet houden met de indeling en afwerking van de voor- en achterkant van de gevel. Binnen is het speelveld enorm! Benut je de hoogte van de woning en de authentieke details? Maak je er een ruimtelijke loftwoning van, met veel licht en doorkijk? Of deel je de bovenverdieping op in meerdere slaapkamers om met het hele gezin een tof onderkomen aan de rand van het groen en de stad te realiseren? Kluskavel 17 - VERKOCHT

Birkhoven 17

Oppervlakte woning: 150 m2 

Oppervlakte tuin: 282 m2

 

Deze boerderijwoning ligt centraal aan het binnenerf van Birckhoeve. Een ruime kluswoning met een gezellig voortuintje en een diepe zonovergoten achtertuin. De woning heeft een ruime leefkeuken aan de voorkant met daarnaast een extra kamer. Via een centrale hal vind je aan de achterkant van de woning een fijne woonruimte met een grote bijruimte. De achtertuin is heerlijk ruim en geeft vrij uitzicht op het achtergelegen weiland. 

Op de bovenverdieping vind je 4 slaapkamers en een zeer ruime badkamer. Via een trapje kan je ook de vliering op, waar je veel extra ruimte hebt om spulletjes op te slaan. De woning is gedateerd maar zeer goed bewoonbaar. Aan jou de keuze wat er verbouwd gaat worden.Hier wonen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Birckhoeve

Birkhoven 15

2286 NC Rijswijk

Steenvlinder

 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

 

 

T 070 444 98 94

E info@steenvlinder.nl

W www.steenvlinder.nl