Interesse in een casco schuurwoning?

Alle kluswoningen in het oude deel van de boerderij zijn inmiddels verkocht. In 2021 delen we meer van onze plannen voor nog twee extra woningen: twee casco woningen in een nieuwe casco houtbouw schuur. Dat klinkt spannend, en dat is het ook. Duurzaam wonen in een moderne houten woning, zonder gasaansluiting en mét een warmtelus. Op een heerlijk zonovergoten boeren erf, aan de rand van de stad. Schrijf je hieronder in om op de hoogte gehouden te worden.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wanneer kan ik een optie nemen?

Je kan je inschrijven als geïnteresseerde, of meteen contact opnemen om een bezichtiging in te plannen.

 

 

  • Voor kavel 17 geldt: de woning is per direct af te nemen voor renovatie. Je kan een bod uitbrengen en je tekent na overeenkomst een NVM koopcontract.
  • Voor kluskavels 17a en 17b kan je een optie nemen van 6 weken (te verlengen met 6 weken).
  • Een optie kost €300,-. In deze periode wordt je bijgestaan door een koperscoach van Steenvlinder. De koperscoach denkt met je mee in het proces, maar jij beslist! Je kan onderzoeken of jouw woonwensen realiseerbaar zijn op de kavel van jouw voorkeur.  
  • Na de optieperiode beslis je om over te gaan tot tekenen van de koop- aanneemovereenkomst. Je kan ook de optie teruggeven. (Let op, dit moment kan je ook eerder al beslissen en zal de koperscoach met je bespreken)
  • Lees hoe het koopproces verder  verloopt in de uitgifteregels in het kavelpaspoort.

Hier wonen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Birckhoeve

Birkhoven 15

2286 NC Rijswijk

Steenvlinder

 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

 

 

T 070 444 98 94

E info@steenvlinder.nl

W www.steenvlinder.nl