Schrijf je hier in!

Welke kavel past bij jouw woonwens? En hoe past Birckhoeve bij jouw leefstijl? Wij zijn heel benieuwd!

Lees de kavelpaspoorten goed door en bepaal welke kavel bij jou past. En beslis of je hiervoor wil gaan! We vragen je bij deze inschrijving wat meer informatie in te vullen over waar jouw interesse naar uitgaat en wat je meebrengt! Je gezin, je groene vingers, je dier(en), opgestroopte mouwen om van alles aan te pakken...vertel het ons!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wanneer kan ik een optie nemen?

Begin april start de verkoop van de kluswoningen. We hebben een gefaseerd verkoopproces hiervoor opgesteld.

  • Na je inschrijving en na het gesprek met ons over je inschrijving wordt je begin april benaderd of je een optie wil nemen op de kluswoning waarvoor je je hebt ingeschreven.
  • Als de kluswoning nog beschikbaar is, neem je de optie en is de woning 3 (bij kavel 17) of 6 weken (bij kavel 17A en 17B) gereserveerd op jouw naam. Een optie kost €300,-. In deze periode wordt je bijgestaan door een koperscoach van Steenvlinder. De koperscoach denkt met je mee in het proces, maar jij beslist! Je kan onderzoeken of jouw woonwensen realiseerbaar zijn op de kavel van jouw voorkeur.  
  • Bij kluswoningen 17A en 17B is een verlenging van 6 weken in de optieperiode mogelijk. Dit bespreek je met je koperscoach.
  • Na de optieperiode beslis je om over te gaan tot tekenen van de koop- aanneemovereenkomst. Je kan ook de optie teruggeven. (Let op, dit moment kan je ook eerder al beslissen en zal de koperscoach met je bespreken)
  • Lees hoe het koopproces verder  verloopt in de uitgifteregels in het kavelpaspoort.

Hier wonen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Birckhoeve

Birkhoven 15

2286 NC Rijswijk

Steenvlinder

 

Oosteinde 237

2271 EG Voorburg

 

 

T 070 444 98 94

E info@steenvlinder.nl

W www.steenvlinder.nl